Minä olen tässä miettinyt, että minkälainen on normaali nuori. Kaikki vanhemmat varmaan toivovat, että heidän kakaransa ovat normaaleja, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Mutta onko normaaleja olemassa? Miten luokitellaan normaali nuori? Näin:

- nuori ihastuu jossakin vaiheessa johonkin julkisuuden henkilöön, mikä näkyy suurena julistemääränä hänen huoneessaan. Henkilö on usein tytöillä Johnny Depp, Antti Tuisku, Orlando Bloom, joku söpöilevä poikabändi...Pojat diggailevat vähäpukeisista tyttelöistä, jotka todellisuudessa ovat kolmekymppisiä jo parhaat päivänsä eläneitä kurttunaamoja.

- nuori leikkaa hiuksensa samalla tavalla kuin kaverinsa, tämä yleistä varsinkin tytöillä.

- nuori on masentunut ja purkaa pahaa oloaan juttelemalla julisteille ja kirjoittamalla päiväkirjaan kaikenlaista angstia. Seuraavana päivänä elämä hymyilee.

- nuori ostaa vaatteensa tutuista ja turvallisista ketjuvaateliikkeistä, joiden hinnat eivät lähene sataa euroa. Ja mitäänhän ei ole tehty lapsityövoimalla.

- nuori aloittaa seurustelusuhteet noin 12-vuotiaana ja kumppani vaihtuu noin viikon välein. Pisin suhde on kuukauden.

- nuorella on ongelmia identiteettinsä kanssa, luulee olevansa ruma, läski, haiseva, likainen, mammanpoika tai isintyttö, kamala ääninen, huonosti pukeutuva, tylsä...Ja todellisuudessa hän ei ole mitään niistä, muuta kuin sitten kun on laihtunut pari kiloa, käyttää samanlaisia paljastavia vaatteita kuin luokan muodokas Mimmi ja meikkaa kuin olisi pellolle linnunpelättimeksi menoksi. Tämä siis yleinen ongelma tytöillä, pojat harvemmin meikkaavat...

Siinä muutama kuvaus normaalista nuoresta. Olenko minä normaali nuori? En. En ole koskaan ollut ihastunut mihinkään Antti Tuiskuun, leikannut samalla tavalla hiuksia kuin kamuni, minulla ei ole mitään masennuskohtauksia, ostan juu vaatteitani ketjuvaateliikkeistä, mutta se ei ole suuri asia, en ole seurustellut kertaakaan, vaikka olen melkein 15, tai minulla on harvoin ongelmia identiteettini kanssa. Kysymys kuuluu siis, onko olemassa täysin normaaleja nuoria? Minä en sitä tiedä, mutta kukaan ei ole samanlainen kuin toinen, joten jokaisella on myös oma epänormaalimpi puoli. Mutta normaalina nuorena on varmasti aivan yhtä hauskaa kuin outona nuorenakin, joten jatkakaa ihmiset hyvät samaan malliin. Enkä väitä olevani outo, vaikka sitä jonkun mielestä saatan olla, en vain vastaa täydellisesti sitä kuvaa, mikä normaaleista nuorista on luotu. :)